Isco nepotreban Realu? Nema veze, na stolu ima ponude dva engleska velikana
(Foto: EPA) Isco je sve češće na klupi Kraljeva iako su njegove fudbalske kvalitete neosporne. Pojedini španski mediji čak tvrde da je ispao iz prve postave jer je "predebeo"

Tvrdi španski novinar

Isco nepotreban Realu? Nema veze, na stolu ima ponude dva engleska velikana

Real Madrid je imao turbulentan start sezone. Mučili su se Kraljevi posebno u domaćem šampionatu, a to je koštalo posla Julena Lopeteguija.

Na njegovo mjesto je došao Santiago Solari. Nakon što je zadovoljio glavešine kao privremeni šef struke, dobio je stalni posao. Real je konačno proigrao, ali Solarijev dolazak na mjesto glavnog trenera značio je nastavak muka za Isca.

Sjajni veznjak bio je važan dio ekipe Kraljeva dok je kraj terena stajao Zinedine Zidane, ali je na startu ove sezone njegov status standardnog prvotimca itekako ugrožen i nema naznaka da će stvari u skorije vrijeme krenuti nabolje za njega na Santiago Bernabeu.

To, navodno, žele iskoristiti Chelsea i Manchester City, barem ako je vjerovati španskom novinaru Eduardu Indi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Smatraju da Isco nije više toliko dijelom grupe, da radi više za sebe, ali i da ima problema sa težinom... Zbog toga on razmišlja o odlasku u Premier ligu. Ima ponudu od Chelseaja, te ponudu od Pepa Guardiole i Manchester Cityja. Mislim da bi se dobro snašao u Cityju s obzirom na stil igre te ekipe... Cristiano Ronaldo nije volio igrati sa njim jer je govorio da previše zadržava igru", izjavio je Inda za OK Diario.

Podsjetimo, Isco je u Real stigao 2013. godine iz Malage, a od tada je skupio 252 nastupa u dresu Kraljeva.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti