Isco je pronašao klub da oživi karijeru, igrat će u Ligi prvaka!

Pregovori u toku

Isco je pronašao klub da oživi karijeru, igrat će u Ligi prvaka!

A. Čaušević

Čini se da bi karijera Isca Alarcona mogla živnuti u narednoj sezoni. 

Prema najavama Gazzette dello Sport Isco će karijeru nastaviti u Milanu gdje će zamijeniti Hakana Calhanoglua koji je otišao u Inter.

Milan namjerava iskoristiti odlične odnose sa Real Madridom. Ranije je dogovoren nastavak posudbe Brahima Diaza, a naredni na meti je Isco.

Ovom 29-godišnjaku ugovor s Kraljevima ističe za godinu i Real ga mora prodati ukoliko želi da ostvari profit. U taboru Rossonera se uzdaju i u Carla Ancelottiju, igračku i trenersku legendu milanskog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Španski veznjak je potpuno podbacio u posljednje dvije sezone, zimus je tražio odlazak, ali je na kraju ipak ostao pa ga ovog ljeta prema svemu sudeći čeka odlazak.

Milan je idealno mjesto za Isca kako bi oživio karijeru jer bi igrao važnu ulogu u timu željnog pobjeda, a imao bi i zagarantovane nastupe u Ligi prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi