Propala zvijezda Reala za vikend "uhvaćena" u gradu novog kluba
FOTO: Tuttomercato

Uveliko se špekuliše

Propala zvijezda Reala za vikend "uhvaćena" u gradu novog kluba

Admin Čaušević

Svojevremeno je bio među najboljim na svojoj poziciji, ali polako tone ka dnu te traži pravo mjesto da oživi karijeru.

Kada je Real Madrid tri puta u nizu osvojio Ligu prvaka u prvom planu je bio Cristiano Ronaldo, međutim niz igrača je tada igralo fenomenalno.

Među najboljim igračima ekipe posebno u sezoni 2016/2017 bio je Isco Alarcon koji je posljednjih godina tone ka dnu i pada u zaborav.

Španski veznjak ima 29 godina, sigurno je da još uvijek nije rekao posljednju riječ, a od ljeta će tražiti novi klub pošto mu ističe ugovor s Realom.

Minulog vikenda Isco je ulovljen na ulicama Firenze, a mnogi su to odmah povezali sa dolaskom u redove Fiorentine.

Viole su Isca željele angažovati još zimus, a čini se da su sada dvije strane još bliže dogovoru pogotovo nakon što je iskusni fudbaler bio u Italiji.

Fiorentina ove sezone igra vrlo dobro, bori se za izlazak na euroscenu, a prema najavama u narednoj sezoni klupske ambicije će biti još veće.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U slučaju dovođenja Isca bio bi to jasan znak da se Viole vraćaju na staze stare slave kada su prije 20-ak godina bili među najboljim timovima Apenina.

Isco sigurno nije u formi kao prije nekoliko godina, međutim u Fiorentini vjeruju da je Artemio Franchi pravo mjesto da oživi karijeru i ponovo počne briljirati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Blueboy
Tako da je covjek dosao u Sarajevo na cevape,"sportski novinari"bi pisali da se sprema transfer u Sarajevo ili Zelju
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi