Isco se ušuljao u svlačionicu Reala, pa se obratio jednom od igrača: "Želim tvoj dres"

Stari prijatelji

Isco se ušuljao u svlačionicu Reala, pa se obratio jednom od igrača: "Želim tvoj dres"

Edmir Škorić

Isco je bivši igrač Reala i u svlačionici madridskog tima ima veliki broj prijatelja, zbog čega je u subotu navečer odlučio da ih posjeti nakon utakmice.

Betis je ugostio Real Madrid u meču koji je završen podjelom bodova (1:1), a za Isca je ovo bila sve samo ne obična utakmica. Iskusni veznjak igrao je protiv kluba koji mu je puno toga dao i kojem je on puno dao minulih godina.

Kada je završen duel na Benito Villamarinu, fudbaler rođen u Malagi otišao je u svlačionicu gostiju, a tamo se pozdravio i porazgovarao sa brojnim igračima Reala sa kojima je dijelio svlačionicu.

Sjetili su se zajedno dobrih starih vremena, a Isco je potom prišao jednom od Realovih igrača i zatražio njegov dres.

"Želim tvoj dres", navodno je rekao Isco Brahimu Diazu, koji mu je veliki prijatelj.

Oglasi

Diaz i Isco su takođe igrali zajedno, ali najviše od svega ih veže Malaga, budući da su obojica iz tog grada. Diaz je naravno razmijenio dresove sa Iscom.

Povezivao se i sa Barcelonom

Isco se čak povezivao s Barcelonom nakon dobrih igara za Betis ove sezone. Navodno ga je Xavi detektovao kao potencijalno pojačanje u ofanzivnom dijelu tokom januara, ali on nije spreman da obuče katalonski dres, iako...

"Real Madrid će mi uvijek biti u srcu, ali ja sam profesionalac", kratko je rekao Isco, koji je, dakle, ostavio mogućnost za "zabranjeni" transfer, koji bi čak mogao da se dogodi u januaru.

Real Madrid je trenutno na vrhu La Lige sa 39 bodova unatoč remiju u Sevilli, ali Girona ima priliku da postane novi lider, no ovosezonska senzacija Španije ima jako težak izazov jer večeras ide u goste Barceloni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kraljevi će sada odigrati meč 6. kola Lige prvaka protiv Uniona u Berlinu u utorak, ali tamo su davno riješili pitanje plasmana u nokaut fazu.

Narednog vikenda dolazi im Villarreal u novom ligaškom okršaju, a u posljednjem duelu ove godine gostovat će kod Alavesa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi