Isco zbog bizarnih stvari ne voli Ronalda, Balea, Benzemu i Varanea

Španski mediji saznaju

Isco zbog bizarnih stvari ne voli Ronalda, Balea, Benzemu i Varanea

E. Čaušević

Atmosfera u svlačionici Real Madrida ove sezone daleko je od idealne, a javna je tajna da se pojedini igrači ovog kluba baš i ne podnose.

Španski Diario Gol objavio je priču o trenutnoj atmosferi u svlačionici kraljevskog kluba, a navodno, u centru pažnje nalazi se Isco koji nije baš u najboljim odnosima s zvijezdama ovog kluba. Navodno, Isco baš ne voli Ronalda, Balea Benzemu i Varanea, a razlozi su zaista bizarni.

Kako prenose mediji na Pirinejima, Isco je razgovarao sa Zinedineom Zidaneom i otkrio mu zbog čega baš nije "u ljubavi" sa spomkenutim igračima. Navodno, Isca nervira Ronaldov stil života koji utiče na ostale igrača u klubu koji baš i nemaju mogućnost za skupa auta, jahte i privatne avione.

Što se tiče Balea glavni razlog što ga Isco ne voli je taj što ima manju minutažu u odnosu na Velšanina. Pored toga, Isco smatra da Bale ne provodi dovoljno vremena na treninzima i da nije previše posvećen klubu. Kod Benzeme ne voli to što uživa u noćnom životu i poznato je da ga je Isco prozvao "kraljem noćnih klubova".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kod Varanea je nešto "blaža" situacija jer je Isco priznao da je u dobrim odnosima s njim, ali da mu zamjera što redovno kasni na jutarnje treninge. Navodno, to je zbog toga što Varane voli NBA, te često ostane budan do sitnih sati gledajući najbolju košarku na svijetu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi