Isco: Zidane je pokazao kakav je čovjek

Obradovao se povratku Zizoua

Isco: Zidane je pokazao kakav je čovjek

Vijest da će Zinedine Zidane u narednom periodu ponovno voditi Real Madrid posebno je obradovala Isca Alcarona.

Dva uzastopna poraza od Barcelone kojima je Real ispao iz Kupa i praktički ostao bez izgleda za osvajanje naslova prvaka, te ispadanje iz Lige prvaka, rezultirali su odlukom Florentina Pereza da potjera Santiaga Solarija i vrati legendarnog 'Zizoua' na kormilo madridskog kluba.

Zidane je s Realom potpisao ugovor do 2022. godine, a uz navijače, njegov povratak na Santiago Bernabeu obradovao je i Isca koji je bio u Solarijevoj nemilosti u proteklom periodu.

"O Zidaneu znamo sve, kao igrač je bio klasa, a kao trener je osvojio sve. Dobra je vijest za sve što se vratio i to mnogo govori o njegovom karakteru. Vratio se sada kada je teško. On voli Real i nadam se da će nas vratiti na put uspjeha", kazao je Isco, pa dodao:

"Real je klub u kojem zahtjevi ne mogu da budu veći, u obavezi smo da se borimo za svaki trofej. Ovo nije naša godina, ali uvjereni smo da ćemo se vratiti jači nego ikada ranije jer je to u klupskoj DNK".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sa francuskim stručnjakom Isco je ranije veoma uspješno sarađivao, pa stoga ne skriva kako će se Zizouov povratak odraziti i na njegovu minutažu, koja ove sezone i nije bila pretjerano velika.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
zidan je trenutno naj bolji trener na svijetu,bez premca,htjeli ili ne,ZINEDIN JE JEDINI U POVJESTI OSVOJIO 2 PUTA ZA REDOM LIGU ŠAMPIONA A DA JE OSTAO U SJENI NADOBUDNIH TRENERA KOJI MU NI DO ZGLOBA NISU...
1 0
ArminA
Isco je po meni jedan od najboljih veznih igraca ,to jasno govori o Solariju ko treneru. Ne moguce je da igrac poput Isca ne zadovoljava standarde Real Madrida jer ima sve osobine sto njima pase.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi