Ljubio je stopala Ronaldu, došao je u dresu i provocirao Messija, a sinoć se naklonio Argentincu

YouTuber promijenio ploču

Ljubio je stopala Ronaldu, došao je u dresu i provocirao Messija, a sinoć se naklonio Argentincu

Midhat Šljivak

Darren Watkins Jr, poznatiji kao IShowSpeed, poznat je kao veliki fan Cristiana Ronalda. Ovaj YouTuber je mjesecima pokušavao doći do Portugalca kako bi ga upoznao, a na kraju mu je to uspjelo nakon utakmice protiv Bosne i Hercegovine. Sinoć je bio u Miamiju na debiju Lionela Messija kojeg je provocirao u dresu CR-a, da bi nakon spektakularnog gola Argentinca skinuo 'sedmicu' i obukao je dres Intera s brojem 10.

YouTuber Darren Watkins Jr sinoć je 'promijenio dres' i izdao je veliku ljubav koju je imao prema Cristianu Ronaldu. Razlog je Lionel Messi.

Watkins koji je poznatiji kao IShowSpeed pojavio se na utakmici Intera iz Miamija. Dobio je mogućnost da utakmicu gleda pored samog terena, a kao ljubitelj Cristiana Ronalda, kojem je nedavno tokom susreta ljubio stopala, odlučio je provocirati Messija.

Tokom utakmice Watkins je uzvikivao prema argentinskom fudbaleru kako je 'Ronaldo bolji', a zatim je u 94. minuti 'promijenio ploču' i postao je fan Lionela Messija.

Oglasi

"Ako postigne gol iz slobodnjaka postajem njegov fan", uzviknuo je Speedy. A zatim čarolija.

Messi u svom stilu perfektno pogađa za pobjedu Intera. Watkins odmah skida dres Ronalda ispod kojeg je Messijeva 'desetka' i poprilično je burno proslavio ovaj pogodak.

Naravno, ovaj momak radi sve zbog svoje promocije. Ipak, pitanje je šta radi pored terena na ovako velikim događajima jer više ometa igrače nego što ima šta pametno da kaže.

Ovaj 18-godišnjak mnogima je poprilično iritantan. Dosta je onih koji ne podnose način na koji on sve radi i na koji se promoviše i ne žele da ga gledaju na ovako velikim događajima.

Međutim, on je našao način da postane poznat i popularan, a preko leđa Cristiana Ronalda i Lionela Messija, prikupljati nove fanove je poprilično lagano.

Nije zato nikakvo čudo što je od ljubljenja stopala Cristinu Ronaldu došao do skidanja njegovog dresa i naklona Lionelu Messiju.

Top Komentari

velaMo
Zauvijek će biti budala i rata....Frani Lasić (pjesma Dores)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi