Iskra bolja od podmlađene Rame, Bećirović dva puta zabio 'svojima'

Susret odigran na stadionu Hendek

Iskra bolja od podmlađene Rame, Bećirović dva puta zabio 'svojima'

S. Mlaćo

U prijateljskom meču na stadionu Hendek u Bugojnu danas su snage odmjerili NK Iskra i HNK Rama.

Bilo je 4:2, a Bugojanci su već nakon prvog dijela vodili 3:0.

Namir Alispahić je pogodio za vodstvo Iskre, da bi na 2:0 povisio Alen Jusufbašić. Do kraja prvog dijela pogodak Ernesta Ivkovića za 3:0.

Gosti su na ovaj meč stigli tek nakon par obavljenih treninga i pomlađenom ekipom koja nije mogla više od časnog poraza. Ipak, nisu se predavali pa sa dva pogotka Nermina Bećirovića stižu do 3:2.

Bećirović je ponikao na Jakliću, a zatim i nosio dres Bugojanca u puno bolja vremena koja navijače ovog kluba pamte. Danas je potvrdio svoje kvalitete i zadao muke Bugojancima koji preko Pidre ipak dolaze do pobjede rezultatom 4:2.

Iskra trenutno nastupa u Drugoj ligi Zapad, dok je Rama član Druge lige Jug.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Prijateljska utakmica:

NK Iskra - HNK Rama 4:2 (3:0)

Top Komentari

Fce
Stadion hendek valjda sa razlogom nosi takav naziv haha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi