Softić i Zukanović napustili Iskru i potpisali za Travnik

Mladi igrači karijeru nastavljaju na Piroti

Softić i Zukanović napustili Iskru i potpisali za Travnik

E. Čaušević

Mladi fudbaleri Timur Softić i Aid Zukanović napustili su bugojansku Iskru i karijeru će nastaviti u dresu Travnika.

Poznato je da se Iskra već dugi niz godina nalazi u velikim problemima, te da je klub na početku ove sezone uspio nekako izbjeći gašenje. Nekadašnji premijerligaš grca u problemima, a očito je da ne mogu zadržati ni mlade igrače koji su ponikli na Jakliću.

Tako su nakon prvog dijela sezone Iskru napustili Softić i Zukanović koji će karijeru nastaviti u dresu lokalnog rivala Travnika. Oni su dogovorili saradnju do kraja sezone, te Travnik polaže velike nade u ovu dvojicu mladih fudbalera.

Softić i Zukanović su danas zvanično potpisali ugovore, te su predstavljeni kao novi igrač kluba s Pirote.Zukanović igra na poziciji polušpica i špica, dok je Softić u Iskri igrao na pozicijama stopera i zadnjeg veznog.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Top Komentari

Dacho
A travnik opet klub u pm ...
1 0
Fce
Za koliko para ovi simpaticni momci su presli u Travnik
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi