Iskra i Novi Travnik sutra na Jakliću

Iskra i Novi Travnik sutra na Jakliću

Samir Mlaćo

Nogometaši Iskre, jesenji šampioni u Drugoj ligi Federacije grupa Zapad, sutra će na stadionu Jaklić odigrati svoju prvu pravu prijateljsku utakmicu u dosadašnjem dijelu priprema. Protivnik će biti federalni prvoligaš Novi Travnik, a susret počinje u 14:30 sati.

U Iskri su odlučili vrijedno spremati ekipu za drugi dio sezone, a do sada su odigrali ssmo duel sa juniorskom selekcijom kluba i upisali pobjedu od 4:1.

Posljednja dva dana sa ekipom nije trenirao nekadašnji mladi reprezentativac  naše zemlje Haris  Seferović koji ima problema sa koljenom, ali se njegov povratak u ekipu  očekuje se vrlo brzo.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na Jakliću vjeruju da će ekipa spremno dočekati prvi susret nastavka sezone u kojem će gostovati FK Vitez u istoimenom gradu.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi