Edin Pehlić na klupi kantonalnog prvoligaša

Dogovorena saradnja

Edin Pehlić na klupi kantonalnog prvoligaša

H. Zilić

Bivši fudbaler Sarajeva Edin Pehlić ima novi trenerski angažman.

Pehlić će u narednoj sezoni sa klupe voditi FK Iskra Stolac koji se takmiči u HNK ligi, a to će biti njegov povratak na klupu tima iz Stoca.

"Na sjednici Izvršnog odbora FK Iskra Stolac koja se održala u utorak 12.07.2022.godine donešena je jednoglasna odluka o prestanku saradnje sa dosadašnjim trenerom prvog tima FK Iskra gdinom Zoranom Škrbom.

Treneru Škrbi se od srca zahvaljujemo na periodu provedenom kao trener u FK Iskra i želimo mu puno zdravlja i uspjeha u sljedećim životnim izazovima.

Na mjesto novog trenera i šefa stručnog štaba imenovan je također jednoglasno Edin Pehlić koji je i u prethodnom mandatu sa dosta uspjeha vodio naš klub.

Treneru Pehliću želimo prvo dobro zdravlje i puno uspjeha u poslu koji je pred njim.

Prozivka igrača će se obaviti u četvrtak 14.07.2022. godine u 19:00h na Stadionu Zagrad",stoji u saopštenju FK Iskra.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga HNK:

📌 Na sjednici Izvršnog odbora FK Iskra Stolac koja se održala u utorak 12.07.2022.godine donešena je jednoglasna odluka...

Posted by FK Iskra Stolac on Wednesday, July 13, 2022

Pehlić je pored Sarajeva u karijeri nosio i dres Kaunasa, Minska, Veleža i Igmana iz Konjica, ima i upisan jedan nastup za U21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Karijeru je okončao 2015. godine u 32. godini.

Top Komentari

belafonte
Dobar je Limun bio u FKS
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti