Iskra u Bihaću traži prve gostujuće bodove

Bugojanci danas kreću put Bihaća

Iskra u Bihaću traži prve gostujuće bodove

Samir Mlaćo

Nogometaši bugojanske Iskre još uvijek u novoj sezoni Prve lige FBiH, tačnije nakon 12. odigranih kola, nisu se radovali u gostima.

Bugojanci na svom kontu imaju deset bodova, svih deset su osvojili na svom Jakliću, a prve gostujuće će potražiti u subotu kod bihaćkog Jedinstva, kluba velike tradicije koji već odavno proživljava teške dane.

Svjesni su u Iskri da se radi o duelu sa direktnim konkurentom u borbi za opstanak, pa bi eventualni bodovi imali još veći značaj. Nogometašima te stručnom štabu isplaćene su i plate, pa će sigurno imati dodatni motiv da pruže dobru partiju, te kući se vrate neporaženi.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Trener Salim Duraković u ovom meču neće moći računati na kapitena Elvedina Nebića, te mladog Ernesta Ivkovića, a ekspedicija Iskre već danas kreće put Bihaća, kako bi što spremniji dočekali meč koji se igra u subotu sa početkom u 14:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti