Iskusni veznjak dogovorio prelazak u Budućnost
Zeničanin ima veliko iskustvo igranja u Premijer, ali i Prvoj ligi FBiH, budući da je kao igrač Mladosti i Viteza osvajao prva mjesta u ovom rangu takmičenja

Šišić pojačava klub iz Banovića

Iskusni veznjak dogovorio prelazak u Budućnost · Saznajemo

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Budućnosti iz Banovića prvi dio sezone u 1.ligi FBiH završili su na 11 mjestu sa 18 bodova.

U drugom dijelu sezone plan je da klub napreduje, te da sezonu pokuša završiti u sredini tabele. Dolaskom Alena Mešanovića za sportskog direktora, mnoge stvari kada je u pitanju igrački kadar su krenule na bolje.

Tako je danas i dogovorena saradnja s igračem, koji će sigurno donijeti dodatni kvalitete u veznom redu. Riječ je o 30-godišnjem Aldinu Šišiću, koji bi u narednim danima trebao zvanično postati igrač ovog kluba, te se priključiti treninzima ovog kluba.

"Zvao me gospodin Mešanović, dogovorili smo uslove, tako da je sada sve stvar potpisa ugovora, tako da se mogu priključiti ekipi na pripremama za nastavak lige. Vjerujem da će sve biti finalizirano u narednim danima, te da ću svojim iskustvom pomoći ekipi u drugom dijelu sezone", kazao je za SportSport.ba Aldin Šišić.

Šišić je karijeru počeo u Čeliku, a pored Mladosti, igrao je još za Slobodu, Velež, Vitez, Slogu, Moševac, Dravu, i češki Sokol Hosotoun.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U Premijer ligi ima preko 200 nastupa za različite klubove, a svoje najbolje partije pružao je u matičnom Čeliku, za koji je odigrao više od 100 utakmica.

Ugovor s klubom iz Banovića, ovaj Zeničanin bi trebao potpisati na pola godine, odnosno do kraja sezone.

Top Komentari

celikze
jesu se usrecili...taraba bio a Boga mi taraba i ostao
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi