Ono što mu je Slimani sinoć uradio Sergio Ramos je doživio samo protiv Ronaldinha i Messija

Defanzivac PSG-a se nije baš proslavio

Ono što mu je Slimani sinoć uradio Sergio Ramos je doživio samo protiv Ronaldinha i Messija

E. Čaušević

PSG je jučer pobijedio sa 1:0 na svom terenu ekipu Bresta i upisao je nova tri boda.

PSG je uspio očekivano da dođe do pobjede protiv ekipe Bresta, ali je malo ko očekivao da će gosti pružiti tako dobar otpor na Parku Prinčeva i primiti samo jedan pogodak.

Junak domaćeg tima bio je Neymar koji je u 30. minuti meča postigao jedini pogodak nakon odlične asistencije Lionela Messija.

Međutim, treba istaći da je i Brest imao svoje prilike i gosti su sredinom drugog poluvremena imali nevjerovatnu priliku da utišaju Park Prinčeva i dođu do izjednačenja.

Sudija je svirao penal za Brest, a odgovornost je preuzeo Islam Slimani koji se nije proslavio jer je Gianluigi Donnarumma fantastično uspio da odbrani njegov udarac i spasi PSG.

Ipak, Slimani je bio daleko najbolji igrač Bresta jučer, a to je najbolje na svojoj koži osjetio Sergio Ramos koji je imao velikih problema da zaustavi iskusnog napadača.

Oglasi

Sredinom prvog poluvremena Slimani je na sjajan način provukao loptu kroz noge Ramosu koji ga je nakon toga srušio, a mnogi su bili u čudu što je sudija svirao faul u napadu.

Ovaj potez Slimanija postao je hit na društvenim mrežama, te su mnogi poručili da odavno neko nije tako "nasamario" Ramosa.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ramosa su ovakvim driblinzima samo rijetki uspjeli da prođu, a u tome su najuspješnijij svojevremeno bili Ronaldinho i Messi.

Top Komentari

King_Kenny
...lik ga okrenu ko kovanicu,a na kraju njemu faul sviraju umjesto zutog kartona za Ramosa...gdje Arapi dodju tu vise nema regularnosti...ljudi uredno sijeku glave i komadaju novinare koji im ne pasu,a podmicivanje im je kao popiti kafu...
3 6
Mostarac94
Koliko ja vidim igrac nije prosao
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi