Islanđane spašavali na terenu od nervoznog Pogbe
Nervoza Paula Pogbe itekako ima veze i sa dešavanjima u Manchester Unitedu gdje je u sukobu sa menadžerom Joseom Mourinhom. Umalo je sve iskalio na reprezentativcu Islanda

Krenuo u obračun

Islanđane spašavali na terenu od nervoznog Pogbe

M. Šljivak

Veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba želio je sinoć da se obračuna sa fudbalerom Islanda Runarom Marom Sigurjonssonom.

Tim Didiera Deschampsa se provukao u meču sa Islandom (2:2) i to zahvaljujući Kylianu Mbappeu koji je sa klupe donio remi.

Nezaustavljiv je Mbappe bio za Islanđane, pa ga je Sigurjonsson dva puta udario u zaustavnom vremenu, a to je naljutilo Pogbu.

Francuski veznjak je skočio sa klupe kako bi se obračunao sa Islanđanima. Nastala je gužva koju je sudija na kraju ipak uspio da smiri.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Pogba je bio itekako bijesan i sreća pa su ga saigrači spriječili i na kraju nije bilo teških incidenata.

Top Komentari

Mr.Balboa
I ovi franjcuzi moraju iz penala da izjednace,isto kao I protiv nas,cim gube sudija svira penal!Zalosno,jadno,nazor moraju do rezultata!!!
12 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi