Isplati se osvojiti Ligu prvaka: Svi igrači Liverpoola dobili zlatne Iphone

Sasvim zasluženo

Isplati se osvojiti Ligu prvaka: Svi igrači Liverpoola dobili zlatne Iphone

S. Grebović

Fudbaleri Liverpoola su u finalnom okršaju za prvaka Evrope 1. juna na stadionu Wanda Metropolitano u Madridu savladali Tottenham rezultatom 2:0.

Redsi su tako stigli do šeste titule prvaka Starog kontinenta u klubskoj historiji pogocima Mohameda Salaha u 2. minuti i Divocka Origija pred sami kraj susreta. Ovaj veliki uspjeh su danima slavili po ulicama Liverpoola zajedno sa svojim vatrenim navijačima.

Igrači slavnog engleskog kluba tek počinju shvatati šta su napravili, a ovih dana polako beru plodove svog uspjeha. Naime, svih 27 igrača zajedno sa trenerom Jurgenom Kloppom na poklon je dobilo skupocjene telefone Iphone X i to u pozlaćenoj verziji.

Svaki pojedinačni telefon na poleđini ima upisano ime igrača kao i broj na dresu, uz logotip Lige prvaka, a svaki od njih košta oko tri hiljade funti.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

3 days to go🏟24k gold champions league final edition iPhones for the @liverpoolfc squad ⚽️🛑the potential starting 11 for saturday?🤔

Objavu dijeli IDESIGN GOLD (@idesigngold)

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi