Navijači tjeraju Alexisa iz Manchester Uniteda zbog lajka na Instagramu

Baš mu ništa ne ide od ruke

Navijači tjeraju Alexisa iz Manchester Uniteda zbog lajka na Instagramu

E. Čaušević

Alexis Sanchez je početkom 2018. godine stigao kao veliko pojačanje u Manchester United iz Arsenala.

Crveni đavoli su uradili sve što su mogli da dovedu Alexisa i dali mu nevjerovatnu sedmičnu platu od 500.000 eura. No, veoma brzo se ispostavilo da je čileanski napadač jedno od najgorih pojačanja u historiji Uniteda.

Alexis se u ovih 18 mjeseci uopšte nije naigrao u Manchester Unitedu, a i utakmice u kojima je nastupao su već davno zaboravljene.

Sigurno je da će United učiniti sve da ga proda ovog ljeta i bit će pravo čudo ako uspije ostati na Teatru snova. Protiv njega su se sada okrenuli i navijači i to sve zbog lajka na Instagramu.

Naime, Alexis je izazvao veliki bijes navijača Uniteda jer je lajkao fotografiju Alexa Oxlade-Chamberlaina na kojoj on i njegovi saigrači iz Liverpoola slave trofej Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Suvišno je govoriti o tome da su United i Liverpool ljuti rivali, te da je ovo više povrijedilo navijače s Old Trafforda nego sve Alexisove očajne igre od dolaska iz Arsenala.

 Eagle-eyed fans noticed that Alexis Sanchez had liked the Instagram post

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Liverpool
hajde kod nas
0 2
Chepich
Jeste, zato ga tjeraju. Nije zato sto je najgore pojačanje u historiji kluba...
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi