Ispunila se želja Milana Đurića, Begović na Stamford Bridgeu
Foto: Bcfc.co.uk

Izvučeni parovi četvrtfinala Carabao Kupa

Ispunila se želja Milana Đurića, Begović na Stamford Bridgeu

Osmina finala engleskog Liga Kupa, danas poznatog pod nazivom Carabao Kup, donijela je nekoliko zaista sjajnih susreta i veliki broj uzbuđenja. Danas su izvučeni i parovi četvrtfinala Carbao Kupa, a nadajmo se da će i ovi susreti biti po ukusu najvećih fudbalskih sladokusaca.

Sinoć se Chelsea plasirao u četvrtfinale Carbao Kupa pobjedom nad Evertonom, dok je do ove faze turnira West Ham stigao šokantnim preokretom protiv Tottenhama. 

Nešto ranije su nastupe u ovoj rundi Carabao Kupa obezbijedili Arsenal, Bournemouth, Bristol City, Leicester, Manchester United i Manchester City, pa pogledajmo ko će to "ukrstiti koplja" u borbi za polufinale:

Parovi četvrtine finala Carabao Kupa:

Chelsea - Borunemouth

Arsenal - West Ham

Leicester City - Manchester City

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bristol City - Manchester United

I bh. fudbaleri će nastupati u četvrtfinalu ovog takmičenja, pa će tako Asmir Begović igrati protiv bivšeg kluba, dok će se ispuniti velika želja Milana Đurića da odigra utakmicu protiv Manchester Uniteda. Mečevi četvrtfinala Carabao Kupa su na rasporedu 18. decembra.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi