Ištuk odredio spisak putnika za Međugorje

Bosna će se spremati u Hercegovini

Ištuk odredio spisak putnika za Međugorje

S. Mlaćo

Nogometaši federalnog prvoligaša Bosne iz Visokog sutra putuje na pripreme u Međugorju, gdje će odraditi posljednje uigravanje pred drugi dio sezone Prve lige FBiH.

Sutra će Bosna odigrati i meč sa NK Metalleghe iz Jajca, a već za dva dana protiv NK Šibenik. Šef struke Bosne Ivo Ištuk odlučio je u Hercegovinu povesti sljedeće nogometaše:

Bekan, Abadžija, Sudžuka, Hajdarović, Pidro, Klačar, Dizdarević, Mujkić, Šarić, Gačan, Sadiković, Cana, Čulov, Pandžić, Vila, Čabaravdić, Murga, Hodžić, Goralija, Ajdin, Bijedić, Bulut, Crnomarković, Rizvanović, Sejdić, Mulić.

Bosna je prvi dio sezone okončala na trećem mjestu sa 28 osvojenih bodova, a u 16. kolu će u goste HNK Orašje.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi