Ištuk: Ovo je derbi u kojem nema favorita

Novi trener Bosne iz Visokog

Ištuk: Ovo je derbi u kojem nema favorita

U sklopu priprema za utakmicu sa NK Travnik, koja se igra u subotu i koja slovi za derbi kola i dosadašnjeg dijela prvenstva, novi trener Bosne iz Visokog Ivo Ištuk je govorio za zvaničnu stranicu kluba.

"Ovo je derbi utakmica, tako da favorita u ovoj utakmici nema. Mi smo maksimalno spremni za sutrašnji duel i nadamo se da možemo napraviti pozitivan rezultat. Ono u što smo sigurni je činjenica da je Travnik dobra ekipa i da znaju igrati nogomet. Mi ćemo učiniti sve što možemo da jednom dobrom fudbalskom predstavom opravdamo epitet derbija i da odigramo onako kako ekipa koja pretenduje na Premijer ligu i treba da igra“, rekao je Ivo Ištuk.

Kao i šef stručnog štaba, na isti način razmišlja i stoper Predrag Papaz:

"Ovo je jako bitna utakmica za nas. Spremni smo i motivisani, želimo da se pokažemo u drugačijem svjetlu u odnosu na prethodne utakmice. Siguran sam da neće biti lako, ali lopta je okrugla i sve je moguće. Ekipa Travnika nije bezazlena, imaju dobrih pojedinaca, ali naše je da igramo našu igru i da ostvarimo pozitivan rezultat", završio je Predrag Papaz.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U sutrašnjoj utakmici će Bosni nedostajati Cana, koji odrađuje akumulirane kartone, kao i Klačar i Bučuk, koji vuku manje povrede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi