Skrivena kamera ili je možda sudija "bacio sovu"? Promašio gol, a zatim šokantan trenutak

Bizarne scene koje je teško objasniti

Skrivena kamera ili je možda sudija "bacio sovu"? Promašio gol, a zatim šokantan trenutak

Haris Zilić

U fudbalu je sve moguće i često vidimo situacije koju bez problema mogu u rubirku vjerovali ili ne. Upravo jedna takva situacija stiže nam iz Italije.

Castellana je u susretu pete italijanske lige savladala Noicattaro u gostima 1:0. Dva kluba za koja su rijetki čuli, možda samo oni pravi zaljubljenici u italijanski fudbal.

Ali, nakon prvog januarskog vikenda pomeuti klubovi su došli u centar pažnje.

Šta se desilo?

Gostujući napadač Sabatelli je u 18. minuti promašio zicer, situaciju koja se pogađa i žmireći. Međutim, loše je zahvatio loptu i ona pogađa stub koji drži konstrukciju gola.

A onda, šok na stadionu.

Oglasi

Glavni sudija je priznao pogodak za goste što je izazvalo lavinu protesta domaćih fudbalera. Opkolili su glavnog sudiju, prekid je trajao deset minuta, ali promjene odluke nije bilo.

Bizarna i nesvakidašnja scena, a da je lopta zaista otišla pored gola možete se uvjeriti u narednom videu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Situacija koja se teško može objasniti. Gdje je sudija gledao, šta je gledao, to samo on zna odgovor.

Inače to je bio jedini udarac gostujuće ekipe prema golu u cijeloj utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti