5

Komentari (5)

Mirsad1705
Gdje god su pare na prvom mjestu, tu se prije ili kasnije od jaja naprave mućci. Znamo mi to dobro iz bivše Jugoslavije - fudbalska reprezentacija je vrvila od talenata i od izuzetnih igrača, pa ipak, zbog raznih mešetara (tipa Miljana Miljanića) i njihovog nastojanja da se opare raznim posredovanjima i transferima, nikada nije stigla dalje od 4. mjesta. Istovremeno, košarkaši, rukometaši, vaterpolisti, pa i odbojkaši, su harali Evropom i svijetom, jer su se tamo okupili entuzijasti a ne parajlije...
BosanskaSvedska
Cigani ko srbi
Drakula
Italija nazalost vise nema kvalitetnog igraca. Engleska takodjer kako su stranci dosli palo je sve u vodu. Zalosno fudbal je stao 2013 i izgubio car sto lige prvaka tako i svjetskog prvenstva.
Kyle8812
Šta lik napisa i osta živ ? Znaci fudbal izgubio čar zato sto je Italija slaba repka sad?
Drakula
Ti si glup ocigledno,stranci su upropastili fudbal
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.