Italijani igraju protiv Nizozemske, a Bonucci još nije zaboravio šta im je uradila BiH

Govorio u najavi utakmice

Italijani igraju protiv Nizozemske, a Bonucci još nije zaboravio šta im je uradila BiH

A. Čaušević

Italija u meč protiv Bosne i Hercegovine ušla kao veliki favorit, ali se na kraju morala zadovoljiti bodom. Na stadionu Artemio Franchi završeno je 1:1. 

Italijani će u drugom kolu igrati protiv Nizozemske u Amsterdamu, a Leonardo Bonucci još nije zaboravio šta se desilo u meču protiv Zmajeva.

Bonucci je kazao kako im je Bosna i Hercegovina pokvarila planove i zakomplikovala plan za plasman na završni turnir Lige nacija.

"Radi se o važnom takmičenju koje nam omogućava da igramo protiv velikih reprezentacija poput Nizozemske", počeo je defanzivac Juventusa te nastavio:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Remi protiv Bosne u prvom kolu je zakomplikovao naš put, ali i u prošlom izdanju smo započeli tako i onda smo bili blizu da se plasiramo na finalni turnir."

Inače, kladionica Mozzart kao favorita u večerašnjem duelu vidi reprezentaciju Nizozemske, svoju opkladu možete ostaviti ovdje.

Top Komentari

BergkampKid
Jbg nije dementan da zaboravi sta je prije par dana bilo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi