Italijani pišu: City je spreman da ovog ljeta dovede zvijezdu Juventusa
Bonucci je prošlog ljeta stigao u Juventus iz Milana

Nekoliko klubova zainteresovano za Bonuccija

Italijani pišu: City je spreman da ovog ljeta dovede zvijezdu Juventusa

S. Pašalić

Juventus je već predstavio Aarona Ramseya i Adriena Rabiota kao svoja nova dva igrača.

Dolazak trećg igrača, Matthijsa De Ligta je praktično gotova stvar i to bi prema najnovijim informacijam moglo prouzrokovati i jedan odlazak iz Torina.

Naime, kako pišu italijanski mediji, Leonardo Bonucci bi nakon samo jedne godine provedene u Juventusu mogao napustiti ovaj klub.

Bonucci je prošlog ljeta u iznenađujućem transferu stigao iz Milana u Juventus za 35 miliona eura i prošle sezone je bio standardan dio prve postave te je odigrao ukupno 40 utakmica u svim takmičenjima za Juve.

Međutim, sada Italijani pišu da je Pep Guardiola želi da ga dovede u Manchester City, a Juventus bi mogao zaraditi oko 50-60 miliona eura.

To bi dobro došlo Juventusu koji bi mogao pokriti dio troškova za De Ligta, a City bi dobio veliko pojačanje u odbrani. Za Bonuccija su još zainteresovani PSG, Bayern i Real Madrid.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
"City bi dobio pojačanje u odbrani." A lik ima 32 godine. Za 60 mil? Pep ima para, ali nije lud.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti