Italijani traže da se Dejan Stanković kazni zbog kršenja pravila

Italijani traže da se Dejan Stanković kazni zbog kršenja pravila

E. Škorić

Crvena zvezda sinoć je na San Siru odigrala hrabro, bilo je 1:1, ali zbog gola više u gostima, Milan je prošao u osminu finala i danas će saznati svog narednog protivnika u Evropskoj ligi.

Zvezda je oduševila u dva meča protiv velikog Milana, ali Beograđani ipak nisu uspjeli da naprave senzaciju.

Prvi meč je obilježilo vrijeđane Zlatana Ibrahimovića na Marakani, a sada se mediji u Italiji, naročito oni više naklonjeni Milanu, žale da je Stanković prekršio pravila i žele da ga UEFA kazni.

Naime, nekadašnji veznjak Intera kršio je propisana pravila za protokol tokom pandemije, jer je napustio objekat u kojem je smješten kako bi pozdravio navijače Intera, svog nekadašnjeg kluba.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Inače, Stanković je posebno bio ljut zbog toga što je sudija svirao kraj iako je njegov tim trebao da izvede korner u zadnjim sekundama utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi