Italijani tvrde: Juventus ponudio Dybali ugovor do kraja karijere

Zanimljiva ponuda

Italijani tvrde: Juventus ponudio Dybali ugovor do kraja karijere

Esmer Oštraković

Paulo Dybala je prije prekida prvenstva igrao sjajno u dresu Juventusa, što mu je osiguralo novi ugovor.

Ipak, kako javljaju italijanski mediji, taj ugovor neće biti bilo kakav.

Naime, Juventus i Dybala navodno pregovaraju o potpisu ugovora koji bi ovog nogometaša za Juventus vezao do kraja njegove karijere.

Dybala je u Juventus stigao za 40 miliona eura iz Palerma prije skoro pet godina, te je pokazao sav svoj talenat.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Njegov trenutni ugovor ističe 2022. godine, a u Juventusu su već krenuli sa novim pregovorima, te su mu navodno ponudili fantastičan ugovor.

Italijani tvrde da je Juve ponudio Dybali ugovor do kraja karijere po kojem bi zarađivao sedam miliona eura godišnje, a bonusi bi se mijenjali zavisno od njegovog učinka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti