Italijani tvrde: Mendes novi menadžer Milinković-Savića

Sjajni vezista promijenio agenta

Italijani tvrde: Mendes novi menadžer Milinković-Savića

Ako je vjerovati pisanju italijanskih medija, jedan od najtraženijih fudbalera današnjice Sergej Milinković-Savić promijenio je menadžera.

Proteklih godina brigu o karijeru sjajnog fudbalera Lazija je vodio nekadašnji srbijanski reprezentativac Mateja Kežman, međutim rimski Il Messaggero, tvrdi da je saradnji došao kraj.

Milinković-Savić je riješio da se zahvali Kežmanu i započne saradnju sa Jorgeom Mendesom, trenutno jednim od najjačih menadžera na svijetu, koji posljednjih godina najviše sarađuje sa Real Madridom gdje je dovodio Ronalda, Rodrigueza, Di Mariju, Carvalha, Mourinha...

Italijani špekulišu da bi tako Milinković-Savić na kraju sezone mogao upravo na Santiago Bernabeu, a da bi se transfer realizirao Mendes će navodno smanjiti prohtjeve Lazija, čiji čelnici za sjajnog vezistu traže 140 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naravno, sve ovo treba uzeti s velikom rezervom, jer se još službeno nisu očitovali ni Milinković-Savić, a ni Kežman.

Podsjećamo, Milinković-Savić je ove sezone, računajući sva takmičenja, postigao 11 pogodaka i upisao sedam asistencija u 37 odigranih utakmica za Lazio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi