Italijani vidjeli Cimirota u dresu Rome, oglasio se i agent
Gojko Cimirot je karijeru počeo u Leotaru iz Trebinja, a od 2013. do 2015. godine je sa velikim uspjehom nosio dres FK Sarajevo. Na ljeto 2015. je prešao u PAOK, dok je u Standard stigao u januaru ove godine (Foto: SportSport.ba)

Stević pojasnio cijelu situaciju

Italijani vidjeli Cimirota u dresu Rome, oglasio se i agent

Pojedini italijanski mediji jučer su plasirali informaciju da bi se Edinu Džeki u Romi mogao pridružiti, ni manje ni više, nego Gojko Cimirot.

Na Apeninima se piše kako je bh. reprezentativac sjajnim igrama u Belgiji 'zapao za oko' Rominom sportskom direktoru Monchiju, koji uveliko priprema teren za januar, a navodno interesovanje je prokomentarisao i Miki Stević. Od ranije je poznato kako nekadašnji igrač Borussije Dortmund vodi brigu o karijeru Cimirota...

"Roma? Ne, nije bilo kontakta. Postoji još nekoliko klubova u Italiji koji se interesuju za Cimirota, ali o tome je suvišno sada pričati, jer konkretna ponuda još nije došla", pojasnio je Stević, prenose Italijani.

Glasine o interesovanju Rome za Cimirota (25) pojavile su se nakon što je Monchi u Belgiji gledao Standardovu utakmicu, a uz bh. nogometaša, mediji pišu kako se u njegovom notesu našao i Razvan Marin koji se i ranije dovodio u vezu s Vučicom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vrijedi podsjetiti da Cimirot za Standard nastupa od januara ove godine kada je stigao iz PAOK-a. Od dolaska je gotovo neizostavan igrač u prvoj postavi tima iz Liježa.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi