Italijanska Pošta se oglasila na Twitteru nakon što ih je Maurizio Sarri uvrijedio na pressu

Trener Juventusa na meti kritika

Italijanska Pošta se oglasila na Twitteru nakon što ih je Maurizio Sarri uvrijedio na pressu

E. Čaušević

Maurizio Sarri izazvao je danas dosta bure u Italiji nakon izjave na press konferenciji uoči meča s Milanom.

Sarri se našao na udaru kritika nakon što je Juventus za vikend poražen od Verone, te se čak špekulisalo da bi mogao dobiti otkaz. No, iskusni stručnjak je poručio da je navikao na pritisak i da je to normalno u ovom poslu.

"Pritisak je normalan u našem poslu i da nisam htio da se suočim s kritikama onda bih radio u pošti", rekao je, između ostalog, trener Juventusa što je izazvalo burne komentare na Apeninima.

Nakon svega čak se oglasila i italijanska Pošta koja je žestoko kritikovala Sarrija što svoj posao poredi s njima i na taj način omalovažava uposlenike ove kompanije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Pošta Italije poziva gospodina Sarrija da posveti nekoliko minuta svog dragocjenog vremena da se edukuje i shvati činjenicu da je ovo najveća kompanija u državi koju mladi ljudi biraju da rade u njoj, te da je prepoznata među 500 kompanija u svijetu sa kvalitetom rada i uslova za svoje radnike. Pozivamo ga da vidi koliko jedna osoba radi u našoj kompaniji koja ima 15.000 podružnica", poručili su iz italijanske Pošte.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bruca
Sarri kao i Amar Osim za Stupčanicu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi