U anketi Sportsport.ba 55% čitaoca i dalje za Peteva

Podrška Petevu opala, ali mnogi i dalje vjeruju u njega

38

Komentari (38)

Bosanac_sam
Ljudi ljudi, nije to uvijek trener i savez, igraci su tu prvi,pa ostali, gledaju samo kako protivnik igra, prolaze nase igrace kao na treningu a obrnuto, niko od nasi nema srce da prodje jednog igraca, kamoli 2, ne pratim ovu repku vise, i to je to, mene je sramota, prvi put ove repke, sramota me biti bosanac, jer pravi bosanci, to nikad nebi dozvolio, da se to desi!
Vrbaski
Naravnl da je do igrača. Finci su izginuli i iskoristimidvije šanse od pet. Džeko u Kazakhstanu nije mogao ništa pogoditi, Jučer Prevljak nikako da sklnta da se one lopte pucaju po zemlji.
Bosanac_sam
Sad smo u rangu, moldavije, nije to ista repka kao kad smo bili na svjetskom, potpuno drugacija repka, nisu svi odjednom trebali karijru zavrsiti u repki od oni stari igraca, ovo za mene nije repka bosne, jer ne igraju tako, sta ces
user1612368054
Vjerovatno da igrači svojim ne(zalaganjem)bojkotuju savez.
PRESEDAN
Ma kakav Petev,stoka došla na okupljanje,obilaziti bližnje,jesti pite i ćevape,i zaglavljivati po objektima po dva dana,jasno se vidio burek u želucu,nisu mogli meda sa kašike.
Zoi88
Nele.
Nije covjek nista kriv, od govana se pita ne moze pravit.
Arnel925
Svaka čast vidi se da daje 100% svaku tekmu i treba mu dati podršku. Ali ova utakmica jučer je 50% njegova greška gdje ćeš izaći sa 4-4-2. Formaciju koju nikad nisi igrao. I praktično sa 2 odbrandbena igrača, još jedog dno si stavio gdje mu nikako nije mjesto na beku (Ahmedhodžića).
Vrbaski
Izašao je sa 352
nedoni46
Zidane, Klopp i Guardiola skupa ne mogu od picki napravit igrace, pustite ga jos jedan ciklus.
Arnel925
Još jedan Cirkus ?
user1619288209
Trebao je izvesti sastav koji je igrao u prethodne dvije utakmice....pokazalo se da izostanak cimirota, krunića, sanićanina i pjanića nije hendikep nego bolje za ekipu...PETEV MORA DA DA OSTAVKU DA GA NEBI MORALI TJERATI KO PAPETA...!
King_Kenny
...selektor koji ne moze da pobijedi raspali Kazahstan kod kuce,kojem inace Francuska trpa 8 komada i gubi na domacem terenu od prosjecne Finske koja igra 50 minuta sa igracem manje i sa takvim hendikepom nam uvali 2 gola,ne zasluzuje da ostane selektor...tacka.
user1636831225
Vidi se da ne znas nista o fudbalu, jedini kvalitet sto imas jeste Dzeko i to je to i ne igra trener na utakmici nego igraci koji ne znaju braniti golove iz prekida, do igraca je nije do trenera
AmarSahin
Do prije 2 dana ste ga hvalili i dizali u nebesa, sad vam odjednom ne valja. Mijenjate mišljenja ko kameleon boju.
King_Kenny
@AmarSahin ...nadji mi moj komentar gdje sam ga ja ikad pohvalio dat c ti sta hoces.
pjanke.sa
@user1636831225 sve je to tacno samo sto nikada da shvatite da je ON taj koji je izabrao igrace! Znaci da on ne valja. I tacka.
Deepy
U pravi si Kenny
Vrbaski
Izabrao iizveo na teren najbolje što imamo. E sad kurcobolja koja jd zahvatila igrače u najvažnijoj utakmici je druga stvar. Primjetno je da gubimo tekme gdje jevisoka kvotana protivničku po jedu ili neriješeno dok one tekme gdje smo underdogs odigramo dobro.
Deepy
ajde ne pizdi. Kako nema? Jel to Pjanić ne valja? Ahmedhodžić je jedan od najvećih talenata na stoperu u Europi, Hadžikadunić je također odličan igrač. Kolašinac je sjajan bek, al mu podhitno treba promjena sredine, **** ga Arsenal i pare. Krunić je odličan igrač, valjalo bi samo da malo više igra. Prevljak je također jako kvalitetan igrač. Problem su po meni krilni osim Steve koji igra vrlo korektno. Malo više koristiti Menala, jer je brz i može napraviti dar mar i suparničkoj obrani. Džafić bi također mogao dobiti šansu, jer takvog nema BiH trenutno u reprezentaciji. Iz drugog plana Bilbija je neviđeno opasan igrač, ako ****ni Finci imaju 3 igrača iz domaće lige, a igrala su dva. A jes im i reprezentacija i liga jaka... BiH ima sindrom Hajduka, a to je luzerski mentalitet, pič.kasti odnos prema dresu, strah, nimalo samopouzdanja. I Treba dovesti čovjeka koji će to prodrmati, kao nekad Ćiro, koji zna mentalno dići ekipu. Pa gledaj kako npr igra Zrinjski ove godine, puni samopouzdanja, dođu na Koševo razbit Sarajevo, odu u BL razvaliti Borca, ide na Grbavicu ortvorenog garda, puni hrabrosti i melju sve. Ali i imaju trenere i imaju igrače koji grizu, koji jedu protivnike svojom živosti, presingom, vidiš da su žedni uspjeha i rezultata. Jedan od bitnijih igrača tu je upravo mali Savić, jer forsiranjem njega i Bašića umjesto prošlogodišnjih Trebodića i Enina dobilo se puno energije i voljnog momenta koji je bitan i u ovoj reprezentaciji. Igrači kojima se ne da ne trebaju igrati.
Tz_Niko75
Prvo treba da se pitamo hoce li neki trener da preuzme ovu rusevinu od ekipe koja ne moze da uveze 2 pobjede. Nije do trenera vec do Morala i Volje. Ali ipak mi nije jasno sto nije navalio sa 3 spice umjesto s Krunom koji nije igrao zadnje 2 tekme za repku. Bitna utakmica a on igra s jednon klasicnom 9kom. I bolje igramo bez Pjanica...
Tz_Niko75
I ja ga ne volim, ali nije kriv trener. Rekli smo i za Bajevica i Robija i ....... Ovdje smrdi citava struktura, od fiziotarapeuta pa do Direktora. A i Realnost je tu negdje, 50 i neki u svijetu. Sta smo bolji od Slovenije ili Makedonije, Armenije.
emanuelmacron
Ma covjek je umjetnik,pa nijedan trener,nije imo gore igrace,a manji izbor,sjetetite se kakve su igracine imali ostali,i nikad nisu otisli nidje,osim u BRAZIL.a kakvu je generaciju imo onaj,trebali smo po igracima bit ko hrvati ,minimalno drugi. A sta ovaj ima smece.Fala tebi sto si se prifatio da se blamiras.Vaha nije tolika budala.Koji god mu tim ili repku ponudis,on prifati samoBH nece,a puna usta Bosne.
Sanin_Mostar
Ne kontas decko nista,ovo su price za malu djecu,Vaha je umjetnik jer zna da bi ovako isto bilo raskol totalni jer nije ni do Peteva ni do do Vahe i ostalih trenera i to najbolje ovi novinari znaju ali najlakse je po treneru a ovi klokani se smiju i diriguju iz fotelja.
saju701
Vaha je jedini upravu jer reprezentacija se sastavlja po nacionalnom kljucu plus menadzerski dogovori na kraju daju ovakav rezultat. Kod nas je politika duboko upletena u sport pa npr. jedan Mario Vrančić ne igra,Milan Djuric ne igra Itd. ovaj mali Nalic treba da igra od prve minute a jučer ne dobi ni 5 min. Zato mi nećemo nigdje dok god se ovakve stvari dešavaju.Dalje da ne nabrajam.
Deepy
Eto Makedonija bolje ima... Dajte bola, mora se više igrača involvirati u A tim, npr Bilbija se zaobilazi što je stvarno jako loše. Čovjek je zadnjih par godina na 20+ golova i dosta asistencija, uvjerljivo je najbolji igrač lige i ništa. Pa ****mu mater, ako nećemo zvati najboljeg igrača lige zadnje 2-3 godine koga ćemo. Pazi dalje- imaš Ćorluku koji ima najviše pretrčanih kilometara u ligi, ima enormnu moć ponavljanja, ne zove ga, a igra mu na desnom beku ****ni Civic koji je lijevi bek. Zašto? Evo ajde da nema desnog, nego je zvao Cipetića, Sušića i Nukića. Zašto ih zoveš? U ovom trenutku je daleko iznad njih motorički, fizički i moću ponavljanja Ćorluka koji ubija. Zašto Džafića ne zove? Pa momak ima 31 godinu, sve je to ok, ali je zaslužio jer je alfa i omega Tuzle i lige. Vranješ je star ko Grčka ali ga treba uzeti u obzir jer je jako dobar. Mali Bašić također zaslužuje pokoju minutu u slabijim utakmicama, jer je wonderkid u BiH ligi. Igor Savić je također vrlo zahvalan, jako puno pretrči, oduzme lopti. Bašić i Savić su zeleni još, ali ako se ne prate i ne zovu npr u prijateljskim dvobojima, mogli bi ih vrlo lako iz drugih saveza uzeti, jako su mladi a vrlo potentni. Radovac je zanimljiv, treba obratiti pažnju.
Lewa_9
Umjetnik koji prima 2 gola od 10 igraca. hahahha
emanuelmacron
nije on igro ,nista on tu nije mogo,i on se fato za glavu pa vidio si da jednostavno neznaju igrat i tu je kraj. od govana se pita nepravi
Vrbaski
Bilbija se iznenada razbolio tj.kad je dobio poziv prijemnogo godina. To je jedini razlog zašto nije pozvan. Mislim da je Sušić bio selektor.
King_Kenny
...jeste kad ste mu vi iz redakcije nabili glasove HAHAHAHAHAH...pa 90% navijaca je bilo protiv njegovog dolaska uopste,a kamoli sad nakon ovog debakla...covjek u 7 utakmica ima 1 pobjedu haloooooooo...99% navijaca BiH je za njegovu momentalnu ostavku...djabe se trudite da nam prikazete da su navijaci uz njega,znamo da vas Vico placa.
AmarSahin
Smiri ego i prihvati da ti nisi uvijek u pravu. Čim neko podržava repku ili selektora odma ga Vico plaća. Evo ja sam garant neki bot nogometnog saveza BiH, i Vico me garant plaća. Aj ne seri više.
kaskada24
Vaše pitanje je unaprijed tendeciozno. Ne treba pitati treba li Petev ostati ili otići, već ko je odgovoran za ovaj raspad sistema i sve gore vrijeme za reprezentaciju. To vam čitatelji trebaju reći, ako vas to iole zanima! Recimo da krenemo sa umišljenom zvijezdom iz Barselone…
Vrbaski
Upravo tako, anketa već pripremljena bila, izašla 10 mkn poslije završetka meča.
Darkwood
Kriv je do neke mjere. Ne treba zvati igrače koji se povrede boje. Koji ne daju sve od sebe na terenu. Krunic je pravi dokaz zajedno sa Pjanicem. Dečki se boje povrede I ulaze u duel ko neke balerine. Finci su poginuli na terenu, ali bas poginuli. Zasluženo nas uzeli. Pogledaj te gdje njihovi igrači igraju a gdje naši. Tuta Bugarin i on je kriv, sa postavkom igrača, ali igrači najviše. Od prive minute smo igrali sa 9 igrača, Pjanica i krunica ne brojim.
Karlosicroberto
Daj bokte. Nek ide u bugarsku trener biti nekom klubu u 2 lig.
ob1962
Sta je lose u tome da jedan selektor ostane bar 2 ciklusa i proba nametnuti svoju filozofiju jednoj generaciji igraca, ionako nikada niko kvalitetniji nece ni prihvatiti ulogu selektora u drzavi u kojoj je sve ispred moralnih i normalnih vrijednosti, gdje su nacionalne podjele i licni interesi daleko bitniji od kolektivnih uspjeha kako sportskih tako i humanitarnih i pozitivnim primjerima se daje sve manje medijskog prostora i bilo kakvog vida podrske. A u istoj toj drzavi vrh piradime odavno zauzimaju vitalni interesi u vidu sto vece materijalne dobiti pojedinaca bez ikakvog drustveno korisnog utroska u prevodu raznim upitnim metodama, pa tako i u fudbalu menadzerskim kombinacijama, privatnim nalozima po raznim politickim linijama i ostalim malverzacijama. Mislim da trenutna slika nije nista nego nasa realnost kako i nas iz "sumske" sto vi kazete a i vas "******" sto ovi moji kazu a i "usta*a" sto svi medjusobno etiketiramo jedni druge i ne dajemo sebi ama ni promil sanse za napredak i dok se to ne promijeni nikada necemo imati bilo kakvog smisla za nacionalni patriotizam u kojoj god drzavi da zivimo. Zato i jesmo rasijani po svijetu i sve vise kuci dolazimo samo turisticki. Pozdrav svima
Amcho1
Nije nacija 600 glasaca.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.