NK GOŠK se rastao sa Ivanom Bubalom

Promjena trenera

NK GOŠK se rastao sa Ivanom Bubalom

Edmir Škorić

Nogometni klub GOŠK potvrdio je raskid saradnje sa dosadašnjim šefom struke Ivanom Bubalom, s kojim klub napušta i kompletan stručni štab.

Nakon poraza od Jedinstva u Bihaću (2:1), GOŠK je odlučio rastati se s Bubalom.

"Zahvaljujemo se Bubalu na svemu što je učinio na klupi NK GOŠK, te mu želimo puno sreće u budućnosti. Uprava našeg kluba obavit će u što kraćem periodu razgovore sa potencijalnim kandidatima za klupu našeg tima, te ćemo sa novim trenerom krenuti u nastavak sezone", poručili su iz tima iz Gabele.

Bivši premijerligaš zaostaje dva boda za Igmanom iz Konjica, a u narednom kolu dočekuje Tomislav.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Cilj kluba je vratiti se u Premijer ligu, ali neće biti nimalo lako jer se Igman pokazao kao jako dobar tim i vodiće se sasvim sigurno velika borba do samog kraja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi