Ivan Gazidis napravio rasulo u Milanu zbog Rangnicka, a on mu zabio nož u leđa

Odbio ponudu Rossonera

Ivan Gazidis napravio rasulo u Milanu zbog Rangnicka, a on mu zabio nož u leđa

Endin Čaušević

Milan prethodnih sedmica prolazi kroz veoma turbulentan period zbog sukoba unutar kluba.

Naime, Zvonimir Boban i Paulo Maldini će napustiti klub zbog sukoba sa izvršnim direktorom Ivanom Gazidisom. Njegova ideja je da u klub dovede njemačkog stručnjaka Ralfa Rangnicka na mjesto trenera, ali i sportskog direktora.

To se Bobanu i Maldiniju uopšte nije svidjelo jer je Gazidis pregovarao s njim iza njihovih leđa. No, Gazidis je uvjerio čelnike kluba da stanu na njegovu stranu i zahvale se na saradnji Bobanu i Maldiniju.

Gazidis vjeruje da je dolazak Rangnicka prava stvar za klub, te je na sve načine htio da on postigne dogovor s Milanom. Iako je prije nekoliko dana objavljeno da će njemački stručnjak doći na San Siro čini se da je došlo do preokreta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sky Sports je objavio da je Rangnick odlučio odbiti nedavnu ponudu Rossonera što je bio šok posebno za Gazidisa. On nije očekivao da će mu njemački stručnjak zabiti nož u leđa i odbiti ponudu.

No, u Milanu ne odustaju od njegovog dovođenja jer bi time dokazali da su Boban i Maldini bili u pravu. Ipak, da li će uspjeti uvjeriti Rangnicka da promijeni svoje mišljenje ostaje nam da vidimo.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi