31

Komentari (31)

sekac
Hzhzhzhzhzhz
Malo bijeno bilo,odma odlazi i jest vam svaka za samara trebalo ih je vise udarat mater im nesposobnu
Adohordas
Samo cu reci slabo! Ne pravi razliku a stranac!
Husrefbeg22
Ja ne znam sto nije igrao zadnjih pola godine zbog povrjede ili neceg drugog? Ali svakako igrac koji je trebao dobijati vise vrjemena u igri. Bojim se da ce nas kostati dobro ovi igraci koje Sarajevo odbaci. Sjetimo se samo Bilbije, Todorivica i Radovca da su ih ranije zadrzali bilo bi nekoliko titula vise!
amarbeg57
Da li neko zna jel istina da se vraca Matej Markovic?
SarajevoFC
Steta, nikad nije dobio pravu prilku.
Uranija
Kako bolan možeš lupiti takvu glupost, Ivan Jukić je za ovu godinu i po dobio bar 15 utakmica od kojih je 1 ili 2 odigrao koliko toliko solidno, sve ostalo je bilo ispod prosjeka. Morate malo bolje pratiti klub i igrače pa onda komentarisati. U svako slučaju Ivanu hvala (pa koliki god bio doprinos igri)
SarajevoFC
Koliko je utakmica bio starter, pametnjakovicu?
Uranija
11 utakmica je bio starter u premijer ligi , u kupu 1 utakmicu i 2 utakmice u kvalifikacijama za ligu šampiona. Ukupno je starter bio 14 puta i još 19 puta je ušao u igru, i ukupno je postigao 2 gola i upisao 3 asistencije! Ispao si glup i nemaš potrebe da izmišljaš neke priče kad je danas sve lako provjerljivo
SarajevoFC
user1603303812
Tebi Ivane sretno gdje god igrao i neosvrci se na ove ružne komentare od" navijača" kojim je najveci domet navijanja tastatura na mobitelima ,da su ti dali priliku ti bi je iskoristio na najbolji način.
Realist
Za njega su rekli da ce u Zrinjski pa je on rekao da ce ostat u Sarajevu tako da ne znam od kuda sad raskid ugovora jer se Zrinjski popunio na tim pozicijama
user1022
Za njeg je sacuvana 10ka :)
Realist
A imamo na krilu Malekinusica ,Šipovca, Juranovića,Tića,Škrijelja. Šta ce nam jos jedan
hotonjskimaher
Boljih igraca ima u prvoj ligi federacije
Napusi se kurca Ivane
KviskoKvesic
Jeli to zahvala i kultura jednog usranog balije
Ti znaš jesam li ja ****** ili nisam, picko usrana zatucana, hvataj se selendre odakle si došao i ovaca
KviskoKvesic
Usro ovce nikad ni u blizini vidio nisam niti sam iz selendre jer takvi kao ti su obične seljačine i nekulturni pa po tom znam ko si i šta si zato ćao usro usrani
Čim se ti pravdaš da ovce nisi vidio u životu, znači da ti jedna ispod prozora bleji
Uranija
@KviskoKvesic čim ti na prvu vrijedjaš sa “balijom” tebi nema lijeka, mama i tata su tebe zadojili mržnjom i takav zatucan ćeš ostati zauvijek…. Tetku li ti tvoju zadojenu
pjanke.sa
Nisam bas siguran da je ovo dobar potez. Ovaj decko nije dobio priliku, ali imam osjecaj da je dobar igrac. Najgore sto ode u bilo koji drugi klub i polomi se da pokaze kako smo pogrijesili sto smo ga prodali ili nismo produzili ugovor. Ali tako je to, to su mane velikih klubova ;-)
pjanke.sa
U rangu je sa Radovcem ovaj decko, ja mislim odlican igrac za Velez nas.
TNT75
Momak dobro igrao i zalagao se za razliku od ostalih uhl****, nisu mu davali neku minutazu iz "nekog" razloga, ali kada udje u igru znao je razdrmati po lijevoj strani i ubaciti za gol sansu. Sretno Jukicu i izvini za greske uprave.
BordoBijeli
Hvala i sretno Ivane,ali nisi puno pokazao
Ajax11
Ma zdravo, imamo naše afrikance
Zgembic
Neko je fino oprao lovu i zaradio pa se ”sporazumno razisli”
mitoza
Imaš li dokaze za to što pišeš?
Zgembic
@mitoza cekaj dok SIPA udje pa ce sva ****a od Dine i Sabrine isplivati na povrsinu. A pitanje je dana kad ce SIPA da zakuca na vrata.
mitoza
Pusti šuplju i rekla kazala. Ti to pričaš napamet kao neka dokona zena.
Zgembic
@mitoza a ti bi rado da saznas kao neka dokona zena!? Ako je policija dolazilanu klub da ispita neke stvari i ako postoji prijava u policiji za neke stvari onda to nije suplja. Ako i u novinama provins se uprava radi nekih malverzacija onda ni to nije suplja. A ti ako gotivis doticne meni djabe dres Ne treba i ovo pricam jer vidim gdje bagra vodi klub.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.