Bivši član Željezničara i Širokog zabio protiv Olympiacosa, sada zaustavio i Panathinaikos
Miličević iz perioda dok je nastupao za FK Željezničar

I dalje su na dnu, ali mala je bodovna razlika

Bivši član Željezničara i Širokog zabio protiv Olympiacosa, sada zaustavio i Panathinaikos

Samir Mlaćo

Bivši član Širokog Brijega i Željezničara Ivan Miličević ove zime odlučio je promijeniti sredinu.

Bivši član Širokog Brijega i Željezničara Ivan Miličević ove zime odlučio je promijeniti sredinu.

Naime, Miličević je napustio hrvatsku Lokomotivu, te potpisao za A.E. Kifisi, člana Super lige Grčke.

Odlično se snašao i vjerovatno nije mogao poželjeti bolji početak u Grčkoj.

U dosta teškoj je situaciji Kifisa, na posljednjem je mjestu, ali bodova razlika je mala, te sa samo jednom pobjedom mogu preskočiti tri tima i dovesti se u mnogo bolju situaciju.

Do tada njegov tim stvara probleme i grčkim velikanima, a zanimljivo da je Miličević postigao pogodak u svom debiju protiv Olympiacosa 3:2.

Oglasi

Bio je to njegov početak iz snova, a očigledno da se 'pali' na velike utakmice.

Sinoć je njegov tim remzirao protiv Panathinaicosa, bilo je 1:1, a upravo je Miličević se upisao u listu strijelaca. Ipak, pojedini grčki mediji su to naveli kao autogol Araa, no čini se da je ipak Miličević bio brži.

Panathinaikos je bio veliki favorit jučer, poveli su preko Palaciosa, ali onda doživjeli šok u nastavku meča. Treba istaći da je za goste nastupio i bivši član mostarskog Zrinjskog Dario Čanađija.

Čanađija je dobio i žuti karton.

Potražite više informacija na temu Super League:

Kifisisas sada ima isti broj bodova kao Volos i Pas Giannina, te je velika borba za opstanak. Kada je Miličević u pitanju, on je standardan od dolaska i na svim utakmicama upisao je 90 minuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi