Ex-Yu klan srcu drag: Perišić pravi transfer kojeg niko nije očekivao!

Stigla je iznenađujuća vijest

Ex-Yu klan srcu drag: Perišić pravi transfer kojeg niko nije očekivao!

Admin Čaušević

Ivan Perišić nakon samo jedne godine života u Londonu bi mogao promijeniti klub. Sprema se iznenađujući transfer hrvatskog reprezentativca i već se pravi prazan prostor kojeg će popuniti ovaj 34-godišnjak.

Perišić je prošlog ljeta kao slobodan agent stigao u Tottenham i trebao je predstavljati veliko pojačanje za klub iz engleske prijestolnice. Počeo je vrlo dobro, redao je asistencije, ali kako je sezona prolazila i njegova forma je padala.

Odlaskom Antonija Contea izgleda da su se promijenile mnoge stvari pa bi Hrvat nakon samo jedne sezone mogao napustiti Tottenhan, a već se nazire novi-stari klub.

Naime, u subotu je Tuttosport plasirao vijest da se Perišić vraća u Inter gdje je bio zaista fantastičan, a Nerazzurre je napustio prošlog ljeta kao slobodan igrač.

Dok je bio član Intera svlačionicu je dijelio sa nizom igrača sa Ex-Yu prostora, a čini se da bi to moglo i presuditi za povratak na Giuseppe Meazzu.

Članovi milanskog kluba su između ostalih Marcelo Brozović te Edin Džeko i Samir Handanovič koji će uskoro produžiti ugovore za još jednu sezonu.

Oglasi

Navodno u Ineru već brišu prostor za Perišića te će prodati Robina Gosensa. Sam Nijemac želi povratak u Bundesligu radi veće minutaže kako bi izborio mjesto u reprezentaciji pred Evropsko prvenstvo.

U Tottenhamu Hrvat zarađuje šest miliona eura, novac kojeg Inter ne može priuštiti pa će iskusni krilni fudbaler morati pristati na smanjenje plate.

Tuttosport je otišao korak dalje navodeći da Perišiću neće biti problem pristanak na niža primanja već da će presuditi želja da opet nosi dres Nerazzurra.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj fudbaler je sa Interom osvojio Scudetto i Coppa Italiju, a jednu sezonu je bio na posudbi u Bayernu gdje je stigao do Lige prvaka u godini pandemije Covida-19.

Bivši član omladinskih selekcija Hajduka je do sada promijenio veliki broj klubova, a značajan dio karijere je proveo u Njemačkoj igrajući za Wolfsburg i Borussiju Dortmund. Još je bio u Francuskoj i Belgiji.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi