Više nema sumnje, u subotu je riješena sudbina Ivana Perišića: "Znate da nije isto kao što je bilo"
Foto: Cropix

Poruka supruge je poprilično jasna

Više nema sumnje, u subotu je riješena sudbina Ivana Perišića: "Znate da nije isto kao što je bilo"

Admin Čaušević

Navijači Hajduka sa nestrpljenjem čekaju vrlo izvjesni dolazak Edina Džeke, isto se očekuje i od Ivana Rakitića, ali je u međuvremenu riješen još jedan dio slagalice za atomske Bijele u novoj sezoni.

Nakon završetka prošle sezone dosta je bilo dilema da li će Ivan Perišić ostati u Hajduku, pogotovo nakon turbulentnog završetka sezone u kojem su Splićani ostali bez trofeja.

Kada je zimus stigao u Hajduk na posudbu iz Tottenhama Hajduk je obećao da će na ljeto potpisati novi jednogodišnji ugovor sa Splićanima te tako ostati na Poljudu.

Prije Eeura se šuškalo da bi Perišić mogao otići i ranije od dogovorenog ili čak da digne sidro nakon evropskog izleta jer ima dogovor o otkupnoj klauzuli.

Međutim, potezi povućeni u subotu popodne upućuju da će Perišić sigurno ostati u Hajduku naredne sezone, tačnije više nema bilo kakvih sumnji.

Naime, Perišićeva supruga Josipa se oprostila od života u Londonu i sada se sa djecom vraća u Hrvatsku što znači i ostanak sjajnog igrača na Poljudu.

Oglasi

"Vrijeme je da se kaže zbogom. London i prijatelji, nedostajat ćete i u lošim i dobrim vremenima. Znate da nije isto kao što je bilo", poručila je ona.

Uz to je priložila niz fotografija djece sa prijateljima. Zanimljivo da je u komentarima dobila ogromnu podršku, ali zatim ih je odlučila sve obrisati.

Ostanak Perišića u Hajduku znači da je gotov još jedan dio slagalice za atomsku navalu Splićana pošto će i kapiten Marko Livaja bez obzira na glasine ostati na Poljudu.

I legendarni Vatreni je jako zaintrigiran kako će izgledati Bijeli u novoj sezoni. Čak je bio i prisutan na otvorenom treningu kojeg je organizovao novi trener Gennaro Gattuso.

Oglasi

Naredni koji bi trebao stići je Edin Džeko, dobio je Sarajlija dozvolu za odlazak iz Fenerbahčea, a sada Hajduku preostaju pregovori sa velikanom iz Istanbula.

Također sve bliže dolasku na Poljud je i Ivan Rakitić zbog čega navijači Hajduka imaju pravo da sanjaju i da se konačno nadaju tituli nakon dvije decenije čekanja.

Komentar koji govori mnogo toga 

Da je Rakitić zaista blizu dolaska u Hajduk indirektno je svojim komentarom na Instagramu potvrdio Gordan Boljat, osoba koja ima jako dobar odnos sa zvijezdama Splićana.

Potražite više informacija na temu HNL:

"Riješeno", napisao Boljat u jednoj od objava te je tako dodatno potpalio vatru pred transfer koji je sve bliži realizaciji kako dani prolaze. 

Već godinama se spominjalo o dolasku Rakitića na Poljud, a izgleda da je ovo ljeto pravi trenutak za to.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BAJSJECAR1977
Očete titulu,a svaki če dobit samo fritulu...
1 1
BAJSJECAR1977
Očete titulu,a svaki če dobit samo fritulu...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi