Najteži udarac u karijeri u najgore vrijeme, ali poruka koju je objavio pokazala njegovo pravo lice!

To je Ivan Perišić

Najteži udarac u karijeri u najgore vrijeme, ali poruka koju je objavio pokazala njegovo pravo lice!

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić jučer je doživio tešku povredu koljena na treningu Tottenhama zbog čega će biti van terena najmanje pet mjeseci. Perišić je uspješno operisan, a nakon toga oglasio se na Instagramu i pokazao da ima zaista ogromno srce i da nikada ne odustaje.

Tottenham je jučer šokirao javnost u Hrvatskoj objavom da je Perišić napustio trening zbog teške povrede, a na kraju su nažalost ostvarene one crne slutnje.

Naime, Perišić je pokidao ligamente koljena i odmah je odlučeno da mora na operaciju. Operacija je prošla uspješno, no sada je pred iskusnim hrvatskim igračem zaista dug period oporavka.

Očekuje se da će oporavak trajati najmanje pet mjeseci, a Perišića bi na terenu mogli gledati tek u martu iduće godine ukoliko sve bude kako treba.

U Hrvatskoj su u strahu da se Perišić neće stići oporaviti i vratiti u formu do početka Evropskog prvenstva što bi za Vatrene bio izuzetno težak udarac s obzirom da je on jedan od najvažnijih igrača u Dalićevoj ekipi.

Oglasi

Međutim, Perišić je još jednom pokazao da ima zaista veliko srce i da nikada ne odustaje, a njegova poruka oduševila je sve.

"Hvala vam svima na porukama podrške, to mi znači zaista puno. Vidimo se uskoro", napisao je Perišić, a potom dodao i izjavu legendarnog Michaela Jordana s jasnom porukom.

"Prepreke te ne moraju zaustaviti. Ako naletiš na zid ne okreći se i ne odustaj. Nađi način kako da se popneš i pređeš preko njega ili kako da ga zaobiđeš".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Opis nije dostupan.

Perišić je jasno poručio da se neće predati iako je svjestan težine povrede i sigurno je da će on dati maksimum da se u najkraćem roku vrati na teren i spremi maksimalno za Evropsko prvenstvo koje se igra narednog ljeta.

Top Komentari

user1676741915
Ja ti želim svu srecu ovog svijeta
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti