Dobio mnoge poruke podrške, ali kada je vidio Hajdukovu tu je bio kraj svemu!

Perišića će čekati koliko god bude trebalo

Dobio mnoge poruke podrške, ali kada je vidio Hajdukovu tu je bio kraj svemu!

Endin Čaušević

Ivan Perišić operisao je jutros ligamente koljena i van terena će biti najmanje pet mjeseci. Dobio je dosta poruka podrške iz cijelog svijeta, ali malo ko će nadmašiti ono što su mu poručili iz Hajduka.

Perišić je jučer na treningu zadobio tešku povredu koljena, a nažalost na dodatnim pregledima utvrđeno je da je pokidao ligamente koljena.

Doktorski tim Tottenhama savjetodao je Perišiću da što prije ide na operaciju što je on pristao, te je bilo jasno da ga čeka najmanje pet mjeseci pauze.

Sigurno je da će Perišićev cilj biti da se oporavi što prije može kako bi imao vremena da se vrati u formu i bude na spisku Zlatka Dalića na Evropsko prvenstvo koje se igra narednog ljeta.

Vijesti o njegovoj teškoj povredi su šokirale javnost u Hrvatskoj, a Perišić je dobio ogroman broj poruka podrške iz cijelog svijeta.

Oglasi

Međutim, ponovo je sve nadmašio Hajduk koji je i ovaj put dao Perišiću do znanja da se on u ovaj klub može vratiti kada god želi bez obzira koliko njegov oporavak bude trajao.

"Kad god doša, dobrodoša mi, jer jedno za drugo mi smo stvoreni. Brz oporavak", poručili su iz kluba s Poljuda.

Opis nije dostupan.

Perišić je ekspresno odgovorio na poruku iz voljenog kluba, te se zahvalio na podršci koja mu je u ovim teškim momentima itekako potrebna.

"Fala vam i sritno", napisao je Perišić.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Opis nije dostupan.

Poznato je da se već mjesecima špekuliše o Perišićevom dolasku u Hajduk, te je na ljeto bio blizi povratka u Split, ali je ostao u Tottenhamu.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1706042294
Denis puco
0 0
user1706042294
Denis puco
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi