Ivana Knoll se obrukala: Ogromne grudi, sočna stražnjica, noge do Krajine, a glava kao kliker

Previše fotošopa

Ivana Knoll se obrukala: Ogromne grudi, sočna stražnjica, noge do Krajine, a glava kao kliker

E. Škorić

Najpoznatija navijačica Ivana Knoll trenutno boravi u Londonu i ondje je prava atrakcija, te na svakom koraku mami uzdahe muškaraca, a na društvenim mrežama nastavlja objavljivati izazovne fotografije.

Ivana se proslavila još 2018. godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ali vrhunac je doživjela u Kataru gdje je bodrila Hrvatsku s tribina. Zbog svog atraktivnog izgleda i poprilično oskudnih krpica koje je nosila, stekla je ogromnu popularnost širom svijeta.

To je Ivani pomoglo da dobije milione novih pratitelja. Ona nastavlja da pozira u seksi izdanjima za svoje profile na društvenim mrežama, ali je u posljednje vrijeme kritikovana jer su mnogi uočili da se služi fotošopom.

Čini se da se sada zanijela, pa joj se potrkala i velika greška. Naime, na jednoj fotografiji koju je objavila jasno je da je korišten fotošop jer joj glava izgleda poput klikera u odnosu na ostatak tijela.

"Nisam valjda jedini koji vidi da nešto nije u redu s proporcijama?", "Hoće li te taj policajac uhititi jer ti je glava premala i ne uklapa se s ostatkom tijela?", "Zašto joj je glava tako mala?", "Fotošop pošao po zlu", pisali su joj njeni pratitelji, nakon što su uočili da tu nešto ne štima.

Ivana je u fotošopu stanjila i izdužila noge te suzila struk, istaknula stražnjicu i iz neshvatljivog razloga si smanjila glavu.

Oglasi

Nedavno se Hrvatica pojavila na gala partyju britanskog modnog časopisa Vogue u bijeloj prozirnoj haljini ispod koje su se vidjele gaćice.

Njeni pratitelji bili su oduševljeni njenim fotografijama. Kao i uvijek, pljuštali su komentari na račun Ivaninog izgleda i ponovo je sve ostavila bez teskta svojim outfitom.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Iako možda ponekad i pretjeruje sa objavama, nema nikakve sumnje da mnogi s nestrpljenjem čekaju njene nove fotografije, čemu ostalom svjedoči i brojka od preko 3,5 miliona pratitelja.

Top Komentari

PapaK
Od.ebite vise s ovom skutorskom kuravom.
5 3
Kakanj
Ova i kerleusa znak jednakosti rospije
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije