Ivanović karijeru nastavlja u Italiji?

Fiorentina želi Ivanovića

Ivanović karijeru nastavlja u Italiji?

S. Bošković

Fudbaler Chelseaja Branislav Ivanović u zimskom prijelaznom roku vjerovatno će napustiti Stamford Bridgea.

Srbijanski internacionalac ove sezone ne igra dobro i engleski mediji prenose da Chelsea nema namjeru s njim produžiti ugovor. Ivanovićev ugovor s Chelseajem ističe u junu, i za očekivati je da Plavci probaju zaraditi na 31-godišnjem fudbaleru, čija se vrijednost procjenjuje na oko 12 miliona funti.

Najviše interesa za dovođenje Ivanovića u zimskom prijelaznom roku pokazala je Fiorentina, koja je i 2008. godine pregovarala s Ivanovićem, no tad je desni bek u zadnjem trenutku odabrao da pređe u Chelsea. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi