Ivanović u januaru seli u Inter?

Italijanski klub zainteresovan za igrača Chelseaja

Ivanović u januaru seli u Inter?

Endin Čaušević

Čelnici Intera u januaru će pokušati dovesti odbrambenog igrača Chelseaja.

Prema pisanju italijanskih medija Inter je zainteresovan da u svoje redove dovede iskusnog fudbalera londonske ekipe Branislava Ivanovića. Ivanoviću ugovor sa Chelseajem ističe na kraju sezone i čelnici Intera su odlučili da to pokušaju iskoristiti.

Kako navode mediji, Ivanović bi mogao pristati na manju platu u Seriji A. Srbijanski reprezentativac sve ima sve manju minutažu u ekipi Jose Mourinha pa se sve više špekuliše o njegovo odlasku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukoliko Ivanović pristane na ovu ponudu već u januaru bi mogao doći u Inter, a moguće je da se to desi i na kraju sezone kada bi došao kao slobodan igrač.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti