Petev će u četvrtak saopštiti spisak za mečeve protiv Francuske, Kuvajta i Kazahstana

Zmajevi se ponovo okupljaju

Petev će u četvrtak saopštiti spisak za mečeve protiv Francuske, Kuvajta i Kazahstana

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine narednog mjeseca će odigrati tri utakmice.

Zmajeve očekuju dvije utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv Francuske i Kazahstana, dok ćemo između tih mečeva odigrati i prijateljski meč protiv selekcije Kuvajta.

Iz Nogometnog saveza BiH danas je saopšteno da će u četvrtak u 11:30 sati biti održana press konferencija u Sarajevu na kojoj će Ivaylo Petev saopštiti spisak igrača za ove utakmice.

Bh. reprezentacija prvu utakmicu će igrati 1. septembra u Strasbourgu protiv selekcije Francuske, dok 4. septembra igramo prijateljski meč u Zenici protiv ekipe Kuvajta.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Samo tri dana kasnije Zmajeve očekuje nova utakmica u kvalifikacijama za SP i to protiv Kazahstana koja će se također igrati na Bilinom polju.

Top Komentari

AmarBolan
Ako bude na spisku Piric, a ne Kovacevic, onda stvarno ne znam...
7 0
user1605368976
Hoce li ovaj Misimovicev i Vicin grobar upisati bar jednu pobjedu do kraja kvalifikacija.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi