20

Komentari (20)

Krosteutegurovic
Šta on ima pratiti Džeku, bolje da prati neke mlade igrače što bi mogli biti budućnist repke.
user1642582157
Amra dala p.... na poluvremenu
BogatiDijasporac
A jesi glup u p.m. Doduse, dala bi i tvoja hanuma Dzeksonu da ga vidi, 100%
SeoRusilac
user1642582157
Tvoja je dala Ratku Mladiću
Ecosport
Sve sami pakaši. Smrdio mi je Dzeko sa tim da nije ništa rekao protiv Vice i Peteva, znači da se slaže sa njihovom politikom. Fuj.
Bhf
Pa sta bi rekao i zasto?Jeli bio Begic bolji?Dali bi neko drugi bio bolji?Mozda.Ko god da dodje nista se nece promjeniti jer neigra prdsjednik saveza ili selektor.Nema vise klase igraca i to je nasa realnost i to moramo prihvatiti.
BogatiDijasporac
@Ecosport Dzekson je profesionalac covjek, legenda, iskusan, zasto da trosi vrijeme sa krimosima?
Ecosport
@BogatiDijasporac zato mi nije drago što nijednom nije digao glas protiv Vice i kompanije. On je vođa ekipe i morao je nekako reagovati, a nije. Samo je prihvatio novog predsjednika, selektora i ostale. A dobro zna da su raja protiv njih. Nakon svih loših igara reprezentacije nije ništa rekao. Dakle, ima isto mišljenje kao i oni.
Ecosport
@Bhf ja ne govorim za igre ekipe nego generalno za čitavu siruaciju oko saveza, predsjednika, selektora i ostalih. Pao mi je Dzeko u očima jer nije ustao protiv kriminala. A mogao je. Svi navijači bi ga podržali. Taman i da se oprosti od reprezentacije, nema veze, njemu više ništa ne treba.
Bhf
@Ecosport,nemoze se tu nista popraviti kad je cijela drzava s j ebana.Nemoze biti da sport cvjeta a sve ostalo se raspada.Kad se bude znalo i cijelom sistemu ko pije a ko placa onda ce biti bolje,ovako nek nam je bog na pomoci svima.
Ecosport
@Bhf znam brate ali trebaju oni rijetki, moćni ljudi da dignu glas. Ako oni ne mogu ništa promijeniti, onda nek sve ide u neku stvar. Ali kad ti se najbolji i najautoritativniji igrač ne pobuni, šta onda očekivati dalje. Da će nam Vico donijeti nešto dobro za reprezentaciju? Neće sigurno. Zato ćemo trpiti dok god on ima mandat. U tom vremenu ćemo ispast iz prvih 100 reprezentacija svijeta. Njemu je cilj da sebi uzme pare, a usput da sroza BH fudbal što je moguće više.
DanteDMC
Međunožje ili?
Malmi_Suomi
@DanteDMC šta papak međunožje?
E dok je vas papaka nikada neće biti dosadno.
A to ... međunožje tvoje keve treba da se pregleda . Tražio si DOBIO SI!!!
DanteDMC
@Malmi_Suomi Postoji li neka druga reč u tvom vokabularu osim "papak"? Opusti se matori, srce će te opaliti.
Malmi_Suomi
@DanteDMC 14.9.2021 šta ovo napisa pleme ti papansko????
Šta yebes Allah*i I šeher.
Nabijem i tebi i tvom beogradu sve u ta usta žvaljava POBJEGLIČKA. Fuj si kao i većina
DanteDMC
@Malmi_Suomi Zato što su smorili i s Allahom i šeherom, svima puna usta Allaha osim kad mu se treba moliti. Opusti se matori, srce će te spucati.
Malmi_Suomi
@DanteDMC buraz moj kako možeš tako da nas " generalizuješ" ? Nas ovdje koji komentarišemo?
Nismo brate svi isti , probaj to da shvatiš jer ja sam davno shvatio.
Pozzzz
DanteDMC
@Malmi_Suomi malopre mi zakačaš za porodicu, a sad me nazivaš bratom, nemoj molim te.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.