9

Komentari (9)

fukaraslana
Ti ubleho bugarska nisi vise selektor jer prva utakmica repke jbt ce ti BHF sve tebi , vici i misimovicu
Robijasi_It
Koji bolan k.... gilmani halo slone hocemo pobjede golove igru pravu nama trebaju igraci on prica o golmanima
amza
Jbo vas husara i Piric smradovi i tuta bugarin opet uvlacitr Pirica u repku kloca najveću prevaru kovačević je za njega klasa
StarMoVe
Jebbbo vas Petev admine, kome je on više selektor. Narodu sigurno nije možda vici.
karlhajncbrazzzo
Vjerovatno se zahebavate sa ovim naslovom. Bugarin još uvijek nije dao ostavku?
Sary
Cuj raduje se bugar strasno ,a navijaci jedino se mogu radovati odlasku bugara i ostalog djela Krim miljea saveza
user1649995015
E kao da ste pitali mene. Apsolutno se slazem sa vama. Ivajlo petev da je pravedan. I da ima stida srama i obraza. On bi sam oso iz reprezentacije. Ali šta je tu je moramo ostati. Pozitivni. Nadam se da će biti bolje. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ajax11
Da li se raduje porukom BHF ?
denimen9
Pirić će mu doći glave.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.