26

Komentari (26)

krems_krems12
Jedino ponizenje je bio tvoj boravak na Grbavici sve ove godine dragi Fejzicu. Toliko uskracenih prilika mladjim golmanima zbog tvoje suplje price. Cak i ovaj Bender koji je kraci visinom u odnosu na tebe je ipak golman za tebe.
user1582376900
Ivkovic ce dokrajciti Zelju.. To je jedan dunster.. Svim tim igracima je Osim davao sansu, malu ali je davao.. A navijaci su ga razapinhali sto ne igraju vise. A ovaj dunster im ne dozvoli na klupi da budu. Sramota i pinizenje za svakog igraca.
shokato
Kakva nepravda prema fejzicu hahahah ,on kao voli zelju ,covjek kompletnu skolu fudbala u Sarajevu prosao i otisao gdje ce dobiti neke pare preko nekoga ,on da je iole dobar golman nebi bez kluba bio u ovoj propaloj ligi ....
Chico
Pocelo je. Sportsport opet smjenjuje trenere zelje koji nisu po njihovoj mjeri. Da li imaju neke svoje igrace koje on ne gotivi, ili se Amaw odmorio pa bi se vratio, vidjecemo.
denimen9
Samo se javljaju ovi dzabolebci sto nece kile a misle da su profesionalci
WOLF20
Fejzicu *****o od golmana, sto ne kazes sta je sa vezanim porazima zadnjih godina majmune
Aldusss
I ja sam zbog tebe Fejzicu dobio cir i zbog tvojih primljenih golova..drzi se politike i odyebi.
WOLF20
Pa sta je Fejzic kontao? Biti u klubu do penzije, cime je on zaduzio klub?
BHFanataic
Ma ko si ti Fejzicu i sta si uradio za Zelju? Podrška za Ivkovića
Ajax11
Zeljini igraci ce bojkotovati derbi, dobi ce tricu i ondah ga mozete otjerati! Tako se to radi
Rigel
Treba vratiti ****o brkato na klupu da nam pokaze sta je football. Kerovi jedni, i vama je fosna u klubu pa ste opet poceli kao u doba misimovica. Podrska treneru Ivkovicu!!!
Brazuka
Ivkovicu odlazi. Glumis stručnjaka a ispao si 5 puta u Hrvatskoj. Sklanjaads ovdje djecu Zeljinu da bi igrali tvoji koji su došli preko tvog menadžera . Nemoj da nas pravis budalama ionako si provaljen.
ElHadjiDiouf
**** li ti Amar majku usta.
1921_1987
Hajde napiši koji su Tomini igrači
mido1921
Hajd pregledaj sve utakmice ove sezone i nađi dobre i loše poteze Malića. Mlad jeste ali nije za prvog tima. Ispada u odbrani a prema naprijed niti zna niti ima hrabrosti da krene. A mjesto zagarantovano.
mido1921
Drina odigra dvije dobre utakmice pa nestane.
santakuruz
Počelo je. Kad god Amar nije na klupi idu ovakve stvari, rusi se atmosfera preko nekih kvazi igraca, rusi se trener, prave klanovi medju igracima. Pojedini "novinari" za kilu janjetine sa Brkom jedva cekaju da naprave neku senzaciju.
Maximilian
E hajde Škoriću budi mangup pa napiši o tim koje prizivaš, prvenstveno Gasal, Duraković I Jahić, jedan pošteni a ne naručeni tekst. Analiziraj utakmice koje su igrali, njihov odnos i doprinos. Kretanje i sprovedu taktičkih zamisli. Takođe bi mogao napraviti usporednu analizu ovih uvrijeđeni ljigavaca od prošle godine i ekipe sada. Od doprinosa, odnosa do plata. Pravi si miš koji samo piše po nalogu.
Rigel
Dobili davno zasluzenu tarabu u klubu, pa ****ari opet poceli. **** im mr futbol brkati pleme pokvareno.
Damiroff
Sto ce pisati ko je kad on pise kako mu urednik, Amarov ahbab NAREDI?! Na ovom portalu je sve jasno kao dan, obicni placenici.
user1571956549
Ko god se ne trudi i ne radi kako treba, ne bi ni trebao da predstavlja Zelju taman da mi je rodjeni brat... Podrska Ivkovicu...
Chico
Pocelo je. Sportsport opet smjenjuje trenere zelje koji nisu po njihovoj mjeri. Da li imaju neke svoje igrace koje on ne gotivi, ili se Amaw odmorio i namirisao neke pare, pa bi se vratio, vidjecemo.
ljoze_ono_na
Haha krece ofanziva i paljba sa dobro poznatog uporista
user1609866240
Samo za ovo sto je uradio Bekriću treba ga nogom nabit. Da on ima neke rezultate pa i nekako ali i ovako noga!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.