Optimizam u redovima Radnika uoči revanša

Prvi susret u Bugarskoj završen bez golova

Optimizam u redovima Radnika uoči revanša

D. Vejo

Nakon remija u prvom susretu 1. pretkola Evropa lige u Bugarskoj u redovima Radnika vlada optimistična atmosfera.

U prvom susretu odigranom u Bugarskoj domaći Beroe nije uspio savladati bosanskohercegovačkog predstavnika koji je imao izglednije prilike za pobjedu.

Revanš je na rasporedu sutra u Banjaluci, a tim povodom održana je press konferencija na kojoj su između ostalog govorili bh. reprezentativac Samir Memišević i napadač Darko Obradović.

"Odigrali smo dobar meč u Bugarskoj i mislim da smo se dobro predstavili. Šanse za prolaz u 2. pretkolo su realne, ali moramo pružiti svoj maksimum. Daćemo sve od sebe, borit ćemo se do posljednjeg sudijskog zvižduka, a najveća opasnost nam prijeti od Božilova", izjavio je Memišević.

"Volio bih odlučiti meč. Ukoliko mi se ukaže prilika za to niko sretniji od mene. Iskreno, nadam se prolasku u 2. pretkolo. Živimo za historijski uspjeh", dodao je napadač Darko Obradović.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Utakmica Radnik - Beroe se igra u četvrtak sa početkom u 18:00 na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Ulaznice za zapadnu tribinu koštaju 10 KM, za istočnu 5 KM, a mogu se kupiti u Bijeljini na kioscima Aleksa, te u Banjaluci ispred Gradskog stadiona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi