Petrović: Neka pronađu dobru formu, ali tek nakon našeg meča

Radnik može do historijskog uspjeha

Petrović: Neka pronađu dobru formu, ali tek nakon našeg meča

D. Vejo

Fudbaleri Radnika će sutra u Banjaluci u revanš susretu 1. pretkola Evropa lige dočekati Beroe, bugarsku ekipu s kojom su prošlog četvrtka odigrali meč bez golova.

Izabranici Slavka Petrovića su u Bugarskoj odigrali sjajan meč, domaćinu nisu dozvolili da se "razmaše", a imali u i dvije velike prilike, pa se može reći da je prava šteta što se kući nisu vratili s pobjedom.

"Konačno dolazi i dan revanša. Juče smo stigli u Banjaluku kako bismo što spremniji dočekali revanš. Igramo sa ekipom koja je do sada važila za velikog favorita i bez obzira na pozitivan rezultat iz Bugarske neće nam biti lako", izjavio je šef stručnog štaba Radnika Slavko Petrović.

"Naš protivnik je jako disciplinovan, a svaki njihov gol nas prisiljava da damo jedan više. Želim da u utakmicu uđemo sa visokim ritmom i da je tako završimo. Prolazak u 2. pretkolo za nas bio bio velika stvar i potrudit ćemo se da obradujemo naše navijače. Gostima bih poželio dobrodošlicu, želim da se ovdje osjećaju kao što smo se mi osjećali u Bugarskoj. Želim im takođe da pronađu dobru formu ali tek nakon naše utakmice", dodao je Petrović.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, prva utakmica u Bugarskoj završila je 0:0, a sutrašnji duel na Gradskom stadionu u Banjaluci počinje u 18:00.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi