Iz Bologne se hitno oglasili nakon informacija da je Mihajlović možda zaražen koronavirusom

U trenutku je nastala prava panika

Iz Bologne se hitno oglasili nakon informacija da je Mihajlović možda zaražen koronavirusom

Nakon informacija da je jedan od članova stručnog štaba Bologne zaražen virusom Covid19, oglasio se i direktor kluba. 

Mnogi su se zabrinuli da se ne radi o šefu struke Siniši Mihajloviću koji već vodi bitku s leukemijom pa sigurno spada u rizičnu skupinu u ovom momentu.

Ipak, direktor Marco Di Vaio otkriva kako se ne radi o legendarnom fudbaleru.

"Da bismo uvjerili svakoga, uzimajući u obzir njegovo zdravlje, možemo reći da je u pitanju član stručnog štaba, ali ne trener", poručio je Di Vaio večeras za Calciomercato.

On je dodao kako se sada čeka novi test i ako on opet bude pozitivan cijela ekipa će ostati u izolaciji u Trening centru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Bilo bi to razočaravajuće za fudbalere, jer bi morali provesti 14 dana izolovani od njihovih porodica, ali to će imati vrlo malo promjena u odnosu na standardnu trening proceduru."

Ovo svakako nije prvi pozitivni slučaj u Seriji A od početka testiranja i nadamo se kako neće ostaviti značajne posljedice ni na zaraženu osobu ni na ostatak tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti