Iz Darmstadta potvrdili da žele Đurića

Bh. napadač na meti novog člana Bundeslige

Iz Darmstadta potvrdili da žele Đurića

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativni napadač Milan Đurić nalazi se na meti novog člana Bundeeslige, Darmstadta.

Prije nekoliko dana njemački mediji su objavili da je Darmsstadt zainteresiran za uslugama našeg reprezentativca i napadača Cesene, a danas je tu inofmraciju potvrdio i trener ovog kluba Dick Schuster.

"Istina je, razgovorali smo telefonom", za njemačke medije je istakao Schuster, kojem treba izraziti napadač.

Za 25-godišnjeg bosanskohercegovačkog napadača zainteresiran je i Standard, a u narednim danima će biti jasno gdje će nastaviti karijeru.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjećamo, Đurić je u prošloj sezoni u dresu Cesene odigrao 30 mečeva. Debitantsku sezonu u Seriji A je okončao sa dva postignuta pogotka i to jedan protiv aktualnog šampiona Juventusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije