Iz Galaxyja poručili: Ibrahimović je poseban igrač, želimo ga zadržati
Ibrahimović je u Galaxy došao na proljeće ove godine i od tada je postigao čak 22 gola.

Jasna poruka američke ekipe

Iz Galaxyja poručili: Ibrahimović je poseban igrač, želimo ga zadržati

Tehnični direktor Los Angeles Galaxyja Jovan Kirovski poručio je u razgovoru za Sky Sport da ova ekipa ima namjeru zadržati Zlatana Ibrahimovića.

Podsjetimo, u posljednje vrijeme inostrani mediji sve više pišu o tome da će Zlatan napustiti Galaxy u januarskom prelaznom roku i da će se vratiti u Evropu, odnosno u Milan.

Neki prenose kako se njegov agent Mino Raiola susreo sa čelnicima Milana i da pregovori dobro napreduju, a u međuvremenu Kirovski poručuje da je popularni Ibra poseban igrač i da ga Galaxy namjerava zadržati.

"Ibrahimović je fantastičan igrač, kako za nas, tako i za čitavu MLS ligu. On je najbolji igrač koji je došao u Sjedinjene Države. On je ubica, uvijek želi da pobjedi i postigne gol. Njegov ugovor ne ističe, ima još godinu ugovora s nama. Želimo da on bude sretan u našem timu i radit ćemo na tome da on ostane u Galaxyju. On je poseban igrač za nas. Postići toliko golova nakon teške povrede koju je imao u Manchester Unitedu je nevjerovatno. Postoji mnogo fantastičnih igrača, ali nijedan kao on", rekao je Kirovski.

Podsjetimo, Zlatan je od dolaska u MLS ligu odigrao ukupno 27 utakmica te je postigao 22 gola uz sedam asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi